Pension de Gasterei Winterberg

OVERNACHTEN

De Gasterei is een gezellig gastvrij Pension, waarin jong en oud zich thuis zullen voelen. Direct gelegen aan de skicarrousel, loipes en wandelpaden, Bike Arena en de Sauerland Höhestrasse, voor geweldige tochten.

De Gasterei beschikt heeft ruime 2-,3-en 4- persoons kamers met elk een eigen badkamer voorzien van douche en toilet, alle kamers zijn uitgerust met boxspring bedden, er is een lounge voor de gasten, restaurant, skikelder, wifi, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid

In ons restaurant wordt een uitgebreid ontbijt buffet en diner geserveerd. Het diner bestaat uit dagelijks wisselende, vers gemaakte voor-, hoofd- en nagerechten. Daarbij, naast fris, een goed glas wijn of bier van de tap. Voor kinderen serveren wij indien gewenst kinderporties. Even geen zin in vlees of bijzondere diëten wensen? Laat het ons weten. Je eet hier bijvoorbeeld als voorgerecht een huisgemaakte pompoensoep met verse gember, gevolgd door een tournedos met pepersauce, huisgemaakte groenten-quiche, salade en gebakken aardappeltjes met als toetje “home-made” chocoladetaart met een bolletje ijs.

DSC01888

2-, 3- en 4- persoons

DSC01918

Lekker en gezond 

Ontbijt 1

Voor iedereen 

DSC01960
BBQ

Heerlijke diverse BBQ 

DSC01973

Eigen parkeerplaatsen

BBQ 1

De zon draait van oost naar west

gasterei 07

Ideale uitvalsbasis

Diner 4