Pension de Gasterei Winterberg

Veilig en Vertrouwd op Vakantie

Flexibel en vertrouwd ook in deze tijd, zoals u van ons gewend bent! Zelfs in deze  onzekere periode biedt Pension de Gasterei zekerheid.

Mocht er onverhoopt toch een negatief reisadvies* opduiken, dan verzetten wij altijd uw boeking kosteloos of kunt u deze gratis annuleren. We garanderen u: met een veilig gevoel op vakantie!

Voor alle gemaakte reserveringen kunt u sowieso gebruik maken van onze extra service om uw geboekte vakantie, op basis van beschikbaarheid, altijd naar een andere datum te verschuiven.**  Dus komt er onverwachts iets tussen zoals een jubileumfeest of een andere belangrijke afspraak, dan komt u toch gewoon een andere datum. Eén telefoontje en, mits het past, is alles geregeld!

Annuleringen

Zodra een reservering door Pension de Gasterei bevestigd is, wordt deze als definitief beschouwd.

Een negatief reisadvies of reisbeperking betekent dat vanuit het land van herkomst of het land van bestemming een Quarantaine verplichting heerst bij aankomst op de bestemming en/of terugkeer, gecombineerd met een negatief reisadvies van uw overheid. Deze moet op de officiële website van de Nederlandse, Duitse of Belgische overheid worden gecommuniceerd.  

Voor annulering binnen 30 dagen van uw aankomstdatum en voor het geval u zelf in quarantaine zou moeten, raden wij u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Ja, dit kan. 

U kunt tot 1 maand voor aankomstdatum kosteloos annuleren.

Indien u tussen 14 dagen en 1 maand voor aankomst annuleert, zal een percentage van 50% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.

EXTRA: Tot 10 dagen voor aankomstdag mag u uw boeking wijzigen naar een andere datum of arrangement tot 2 jaar in de toekomst**.

Indien u tussen 7 dagen en 14 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 85% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.

Indien u binnen 7 dagen voor aankomst annuleert, zal een percentage van 100% van de reserveringswaarde in rekening worden gebracht.
In geval van no show wordt 100% van de reserveringswaarde in rekening gebracht.

Ja, dat kan.

Bij een wijziging naar een nieuwe datum geldt de prijs van dat moment (prijs en arrangement wijziging dus mogelijk). Uw aanbetaling verhuist dan mee.
Is een boeking gewijzigd? Daarna gelden niet opnieuw de voorwaarden zoals hierboven staan, daar het niet om een nieuwe boeking gaat maar om een reeds bestaande boeking!
Wanneer u bijvoorbeeld binnen 1 maand voor aankomst uw boeking verschuift naar een nieuwe datum, heeft u daarna niet nogmaals de mogelijkheid om uw boeking tot 1 maand voor de nieuwe datum kosteloos te annuleren.

Ja, dat kan.

Indien de aanbetalingstermijn verstreken is zonder dat de betreffende betaling door Pension de Gasterei is ontvangen, heeft Pension de Gasterei het recht de reservering te annuleren. De gast/groep zal hiervan schriftelijk op de hoogte worden gesteld op het voor de reservering doorgegeven post-/emailadres..