Pension de Gasterei Winterberg

Onze spelregels

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken kunt u van ons verwachten dat wij alles in het werk stellen om dit te verwezenlijken. Onderstaand vind u informatie over relevante zaken in ons Pension. Heeft u vragen, aarzel niet. Wij staan graag voor u klaar.

Corona
Alle relevante informatie over Corona en de daarbij behorende getroffen maatregelen verwijzen wij graag naar de Corona bijlage.

Annuleren
Mocht u vragen hebben over ons annuleringsbeleid verwijzen wij naar onze annuleringsbijlage.

Ontbijt
In de eetzaal die u bij de trapopgang vind serveren wij dagelijks het ontbijt. Er staat een tafel voor u gereserveerd. Het ontbijt zal tussen 8.00 en 10.00 uur worden geserveerd tenzij anders overeen gekomen. Het aantal beschikbare tafels dient in sommige gevallen gedeeld te worden om iedereen op het gewenste tijdstip te kunnen laten eten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Dagmenu
Dagelijks bieden wij de mogelijkheid om met ons “mee” te eten. Op het krijtbord voor de ingang van de ontbijtzaal vind u het dagmenu. Een 2 gangen menu kost € 17,50 per persoon. (voor kinderen hanteren wij andere prijzen) U kunt kiezen uit een voor- en hoofdgerecht of een hoofd- en nagerecht. Uiteraard kunt u ook 3 gangen nuttigen. Dit menu kost € 21,50. Om een verse maaltijd te serveren vragen wij u, mocht u mee willen eten, u aan te melden tijdens het ontbijt.

Kamerschoonmaak
Elke twee dagen ontvangt u schone handdoeken. Dit houdt is dat u bij een verblijf van 3 nachten of langer schone handdoeken ontvangt. Voor een verblijf korter dan 3 nachten achten wij het aantal beschikbare handdoeken voldoende. Mocht er toch wens zijn voor een schone handdoek. Vraag het ons.

Wij komen tijdens uw verblijf zo min mogelijk op uw kamer. Alleen bij het wisselen van de handdoeken of bij het uitvoeren van één van uw wensen. Bedden worden niet dagelijks rechtgetrokken.

Eventueel is bij ons een föhn te leen.  

Roken
Wij zijn een rookvrij pension. Wij vragen u uitdrukkelijk niet te roken in het gebouw. Mocht u behoefte hebben aan een sigaret, naast de ingang vind u een asbak alwaar u uw sigarettenpeuk kunt achterlaten.

WiFi
WiFi is beschikbaar, kosteloos en makkelijk in te stellen. Mocht het niet lukken. Kom even langs. Wij helpen u graag.

Parkeerplaatsen
Wij beschikken over ruim voldoende gastenparkeerplaatsen speciaal voor uw auto. Na het uitladen van uw bagage vragen wij u dan ook om uw auto te parkeren op deze gastenparkeerplaats. De toegang tot het pension moet te allen tijde vrij toegankelijk zijn voor leveranciers en nooddiensten.

Avondrust
Wij zijn een familievriendelijk pension waarin verschillende doelgroepen onderdak vinden. Om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft hebben wij ervoor gekozen om vanaf 23.00 uur de lichten in de lounge te doven en de muziek dan uit te zetten. Uiteraard kan er gebruik blijven worden gemaakt van de lounge. Wij zullen dan in overleg met u bekijken hoe we tot een passende oplossing kunnen komen. Graag verzoeken wij u om rekening te houden met elkaar. Mochten er problemen zijn spreek ons aan. Wij zoeken graag naar een oplossing.

Gebruik van de lounge
Om de dorst te lessen na een prachtige dag buiten hebben wij een gevulde koelkast in de lounge geplaatst. Tevens vind u hier enkele snacks. De drankjes en snacks kunnen door u genuttigd worden. Wij vragen u om uw genuttigde drankjes en snacks te noteren op de lijst zodat wij aan het einde van uw verblijf de juiste zaken in rekening kunnen brengen. Eigen meegebrachte dranken en etenswaren kunnen genuttigd worden op uw kamer. Niet in de lounge.